Oona Liimatainen lainasopimuksella Lappajärven Veikkoihin
Julkaistu: 07.03.2018 00.00

Oona Liimatainen lainasopimuksella Lappajärven Veikkoihin

Pesäkarhujen oma kasvatti Oona Liimatainen,20, siirtyy lainasopimuksella Lappajärven Veikkoihin. Lainasopimus koskee kautta 2018.

Pesäkarhuissa koko pesisuransa pelannut Oona Liimatainen matkaa pohjoisempaan alkavalle kaudelle 2018. Liimatainen on harjoitellut talven Pesäkarhujen Naisten Superpesis -joukkueen matkassa ja jatkaa edelleen mukana viikkoharjoituksissa kauden alkuun saakka.

- Olemme päätyneet tällaiseen sopimusratkaisuun, jotta Oona pääsee pelaamaan Superpesiksessä isommalla roolilla. Odotuksemme Oonasta ovat tulevaisuudessa isot ja lainaaminen Lappajärvelle mahdollistaa sen, että hän tulee valmiimpana meille takaisin, analysoi Pesäkarhujen pelinjohtaja Sami Österlund.

Lappajärven Veikkojen pelinjohtaja Tero Tuomela on jo viime kaudella huomannut Liimataisen potentiaalin.

- Taisi olla lauantai 6.9. Kaupissa, kun itselleni tuli selväksi, että Oona on yksi sellaisista pelaajista, jonka haluan joukkueeseeni, mikäli Naisten Superpesiksessä tulevana kautena jatkan. Sen jälkeen keskusteluja on käyty hyvässä hengessä seuran ja pelaajan kanssa ja nyt asia saatu maaliin.

Tuomela näkee, että siirron myötä kaikki kolme osapuolta löytää itsensä voittajana.

- Oona tuo joukkueeseemme omilla vahvuuksillaan niitä ominaisuuksia, missä meillä on ollut mahdollisesti puutteita. Hänellä on iso halu kehittyä pelaajana huipputasolle ja toivon mukaan pystymme siinä asiassa auttamaan parhaalla mahdollisella tavalla "

Liimatainen toimi viime kaudella Pesäkarhujen Superpesis-joukkueessa tärkeinä jalkoina erityisesti loppupeleissä.

- Uskon, että tuleva kesä tulee kehittämään minua paljon pelaajana päästessäni pelaamaan isompaan rooliin. Olen pelannut koko ikäni Porissa, joten on hauska myös päästä vähän eri maisemiin ja näkemään miten toisessa seurassa toimitaan.

Kuva: Topi-Aleksi Lohiranta

Seuran uusimmat