Ykköspesiksen Itä-Lännen liput nyt myynnissä!
Lappajärven VeikotJulkaistu: 22.05.2024 11.47

Ykköspesiksen Itä-Lännen liput nyt myynnissä!

Viime vuonna pesäpallokalenteriin palanneet miesten ja naisten Ykköspesiksen Itä-Länsi-ottelut saavat jatkoa heinäkuussa. Ykköspesiksen Itä-Länsi-tapahtuma järjestetään Lappajärvellä sunnuntaina 7.7.2024. Tapahtuman lipunmyynti on nyt käynnissä.

Tänä kesänä Lappajärvellä pelataan Itä-Länsi-otteluita ensimmäisen kerran pesäpallohistoriassa. Ottelut pelataan sunnuntaina 7.7. Veikkolan pesäpallostadionilla. Naisten ottelu pelataan klo 13.00 ja miesten ottelu klo 16.00.

Ykköspesiksen Itä-Länteen on saatavilla päivälippuja sekä VIP-lippuja. Päivälippu sisältää miesten ja naisten ottelut. Lipun hinta on ennakkoon 20 euroa. Ennakkolipunmyynti on auki 30.6. saakka. Lippuja on myynnissä Lavepesiksen fanituotekaupassa osoitteessa https://lave.shopunique.fi/ sekä Lavettarien kotipeleissä. Portilta liput maksavat 25 euroa.

VIP-lippuja myydään ennakkoon 30.6. saakka. 50 euroa maksava VIP-lippu sisältää päivälipun tapahtumaan, ruokailun, VIP-katsomopaikan, pääsyn ja VIP-telttaan. VIP-teltassa mahdollisuus on päästä kuulemaan joukkueiden ennakkotunnelmia ja ottelun jälkeiset lehdistötilaisuudet sekä nauttimaan VIP-teltan antimia mm. Kahvia ja virvokkeita. Lippuja on saatavilla Lavettarien kotipeleistä ja Lavepesiksen fanituotekaupasta.

Ykköspesiksen Itä-Lännen järjestelyistä vastaa Lappajärven Veikot yhdessä Pesäpalloliiton kanssa. Tapahtuma on osa Vimpelin pesisfestareita.

Pelaajat Ykköspesiksen Itä-Länteen valitsee asiantuntijaryhmä. Ryhmä julkaistu myös Lavepesiksen Itä-Länsi -sivulla.

Teksti: Pesäpalloliitto

Pelikuva: Ykköspesis Itä-Länsi 2024 Kankaanpää, kuvaaja Martti Tikka