D-tytöt jatkaa hyvällä mielellä ja asenteella kohti pesiskesää 2024
D-tytötJulkaistu: 10.02.2024 21.23

D-tytöt jatkaa hyvällä mielellä ja asenteella kohti pesiskesää 2024

Valmennuskaksikon Piritta Kärnä ja Sarita Ahvenniemen loistava viime vuosien juniorityö E- ja D- tytöissä saa tänäkin vuonna jatkoa, sillä LaVessa pelataan D-tyttöjen (2010-2011 syntyneet) pesäpalloa. Joukkueessa on myös muutama E-ikäinen 2012 syntynyttä pelaajanalkua.

D-tytöt tekevät yhteistyötä C-tyttöjen kanssa yhteistreenien merkeissä, ja se luo tietynlaisen pelaajapolun vanhempiin pelaajien kautta Lavettariin. Osa D-tytöistä saa myös vastuuta ja haastetta treeneihin ja pelaamiseen haastajaryhmään kuulumisen kautta. Haastajaryhmä saa harjoitella aktiivisesti ja säännöllisesti C-tyttöjen kanssa.

LaVe:n D-tytöissä on 14 pelaajan ryhmä, joka on treenannut lokakuusta lähtien 2-3 kertaa viikossa Lappis-Areenalle. Loistavat harjoituspuitteet takaa laadukkaan ja monipuolisen treenaamisen, ja harjoitukset sisältävätkin lajitreenien yhteyteen myös fysiikkaharjoittelua. Talven aikana joukkueelle tulee myös muutamia harjoituskertoja pallohallissa Alajärvellä. Harjoitusotteluitakin on suunniteltu talvelle sekä keväälle. Ensimmäinen hallipeli onkin tulossa jo viikon päästä lauantaina 17.2.2024. Kesällä joukkue lähtee pelaamaan D-tyttöjen läntisen alueen pelisarjaa. Tulevan kauden kohokohta on varmasti kesäkuun alussa Seinäjoen Etenee-leiri (kesto 3pv) ja heinäkuussa oleva Oulun Suurleiri (kesto 6pv). Ulkokausi aloitetaan pelien suhteen D-tyttöjen vapputurnauksella ke 1.5., johon vastustajaksi saapuu vieraita Lapualta ja Nurmosta.

Joulukuussa joukkue valitsi valmennuksen kanssa yhteistuumin kapteenistonsa kaudelle 2024. Lappajärven Veikkojen D-tyttöjen kapteeneina toimivat nuoresta iästä huolimatta kokeneet pelaajat Emma Ahvenniemi, Joanna Kuoppala ja Luna Korri. Kapteenisto kuvailee joukkuettaan osaavaksi, motivoituneeksi, positiiviseksi ja vahvaksi joukkueeksi, jonka vahvuudet pelitaitojen lisäksi ovat hyvässä joukkuehengessä ja voitontahdossa. Lisäykseksi kapteenisto mainitsee, että koko joukkue odottaa kesän kovia pelejä kovine vastustajineen. Valmentajamme ovat osaavia, kannustavia ja hyväntuulisia, joten meillä on aina mukava tulla treeneihin. Treenit ovat hyvin suunniteltuja, sekä monipuolisia, jotka varmasti kehittävät joukkuetta kohti kesän pelejä ja tavoitteita.

Lappajärven Veikot D-tytöt 2024: Ahvenniemi Emma, Angervisto Olivia, Aittoniemi Eveliina, Huhtinen Helmiina, Kaunisto Essi, Koivula Milla, Korri Luna, Kuoppala Joanna, Mansikka-aho Sanni, Mietala Emilia, Mikkolanaho Linnea, Saari Sara, Savola Ella ja Vainionpää Venja. Pelinjohtajat Piritta Kärnä ja Sarita Ahvenniemi, joukkueenjohtaja Anna Angervisto sekä huoltaja Tero Mansikka-aho.

Lisätietoja Piritta Kärnä / 0456566901 / lavepesis(at)gmail.com

Kuvassa vasemmalla D-tyttöjen kapteenisto yhdessä C-tyttöjen kapteeniston kanssa.