D-tytöille nousujohteinen pesisturnaus Kauhavalla
D-tytötJulkaistu: 13.04.2024 19.02

D-tytöille nousujohteinen pesisturnaus Kauhavalla

LaVe:n D-tytöt pelasivat tänään kolme ottelua Härmän Kylpylä -turnauksessa Kauhavalla. Turnaus oli Ylihärmän Pesis-Junkkareiden järjestämä. Minilavettaret voitti kolmesta ottelusta kaksi.

LaVe - Virkiä 2-13

Aamun ensimmäinen peli oli nihkeää ja unista. Kumpikaan sisä- ja ulkopelistä ei auennut. Virkiä oli tällä kertaa selkeästi vahvempia kovalyöntisen pelinsä ansiosta.

APV - LaVe 3-5

Päivän toiseen otteluun D-tytöt saivat ytyä tekemiseen, kun ulkopeli oli omalla tasolla ja liioilta räpylävirheiltä vältyttiin. Sisäpeli jäi kuitenkin vaisuksi. Alavus kaatui siis loistavan ulkopelin turvin.

NJ - LaVe 6-11

Päivän edetessä, ja loppua kohti joukkueen otteet nousivat kapteeniston johdolla omalle tasolle. Viimeiseen peliin LaVe:n tyttöjoukko sai pidettyä ulkopelin vahvana hyvällä ja varmalla tekemisellä. Lyöntipelikin alkoi sujumaan ja pelinjohto pystyi viemää yllätysviennein ja -otoin peliä eteenpäin, mikä näkyi komeana tuloksena tulostaululla. Joukkue sai hienon nousujohteisen turnauksen pelattua. Onnistumisia tuli kaikille pelaajille.

D-tyttöjen harjoituspelit jatkuvat vappuna ke 1.5. Veikkolassa. Tuolloin vastassa tämän päivän vastustajat Virkiä ja NJ. Tervetuloa paikan päälle kannustamaan! Turnauspäivä alkaa klo 10.30.